Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Iron and Wood

1. Al onze prijzen zijn netto incl. BTW, excl. eventuele verzendkosten. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk-type fouten. Voor de gevolgen van druk- en typefouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

2. Verzending

Wij verzenden onze artikelen, uitgezonderd meubelen, via de pakketservice van Post NL .

Tarieven pakketten tot 10 kg, € 6,75 , pakketten 10-30 kg € 13,25.

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van Post NL verzonden. Iron and Wood is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post Nl.

Meubels worden niet verzonden maar dienen zelf opgehaald te worden .Wanneer u niet un de gelegenheid bent de meubels zelf op te halen , kunt u gebruik maken van een bezorgservice of koeriersbedrijf als bijvoorbeeld www.brenger.nl.
Zij hebben redelijke tarieven en een goede service , u kunt via www.brenger.nl vrijblijvend een offerte opvragen.

3. Betaling

Nadat u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u een e-mail met de factuur , wanneer we u betaling hebben ontvangen worden de artikelen naar u verzonden.

Indien u ervoor kiest de gekozen artikelen af te komen halen in de winkel kunt u contant afrekenen.

Voor op maat gemaakte meubels vragen we een aanbetaling van € 50,- , het resterende bedrag kunt u voldoen met de levering van de meubels.

4. Retour

Mocht het artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw bestelling binnen 8 dagen ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retourneren. Zijn de artikelen speciaal voor u gemaakt, dan is retourneren niet mogelijk. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn altijd voor rekening van de klant.

Op maat gemaakte meubels kunnen niet geretourneerd worden.

5. Levertijden van op maat gemaakte meubels zijn altijd in overleg en onder voorbehoud.

6. Garantie 

De oude en doorleefde uitstraling is juist het unieke sfeerbepalende element van onze meubelen en accessoires. U kunt de producten vooraf komen bekijken, wij geven geen garanties achteraf. Iron and Wood kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kleur- nerf- en/of structuurverschillen. Hout is een natuurproduct met alle natuurlijke kenmerken van dien. Het is tevens de charme van (gerecycled) hout en één van de redenen ook waarom u dit product heeft aangeschaft. Hout is een natuurproduct en werkt altijd. Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes, kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. Iron and Wood  is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout.